Απότομη πτώση της θερμοκρασίας το σαββατοκύριακο με σκόνη και βροχές

12

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές κυρίως ώρες πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.