Ασύλληπτη διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Βρισηίδα και Άρη

Ένας αδιανόητος διαδικτυακός καυγάς ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 27/3 ανάμεσα σε δύο πρώην Survivors. Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου που είναι σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα… σφάζεται με τον ποδοσφαιριστή και πρώην φιναλίστ του Survivor Άρη Σοϊλέδη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, αφορμή για να ξεσπάσει η κόντρα, ήταν η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της αποβολής από το Survivor All Star των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, αλλά και  ένα tweet που έκανε ένας ακόμη πρώην Survivor ο Ροδίτης James Καφετζής ο οποίος έγραψε πως δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει κλέψει φαγητό και έτσι ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος.

Ο Σοϊλέδης σχολίασε πως και η Βρισηίδα έχει κλέψει φαγητό με την ίδια να το αρνείται κατηγορηματικά και να του λέει πως είναι ψεύτης.

Ο Άρης Σοϊλέδης διαβάζοντας τα μηνύματα αυτά προειδοποίησε την Βρισηίδα Ανδριώτου ότι σύντομα έρχεται μία μεγάλη βόμβα από εκείνον και να μείνει συντονισμένη.

James Καφετζής: «Χαχαχαχαχα βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό! Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης».

Άρης Σοϊλέδης: «Αχ Κάτια μου και Βρισηίδα ξεχνάτε πολύ εύκολα πίσω από την καλύβα που ήρθα και σας είπα μαζευτείτε γιατί είστε χύμα και θα σας δουν με τα ψωμάκια του τοστ τα ξεχάσατε που τα είχατε απλώσει και κάνατε πικ Νικ; @VrisiidaAndro @Kweenkatyatar αλλά ξέχασα ήταν αγορασμένα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημάνει ότι έκλεψα… τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ ΕΣΥ που αγόρασες ΜΗΝΕΣ δεν μου έδινες ΜΟΝΟ εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι! Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;».

Άρης Σοϊλέδης: «Πάλι ψέματα λες στον κόσμο. Όχι μια φορά πολλές φορές έλα σε παρακαλώ… Σε σένα να έδινα Εγώ φαγητό;; που να μου κοβόταν το χέρι… αλλά να σ θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του… Έλα φιλάκια. Ψέματα; Έλα σου έρχεται η βόμβα».

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Τον λόγο τον έχει η παραγωγή και απέδειξε ποιος έπρεπε να ήταν στο All Star και ποιος όχι. Κάτι ξέρει παραπάνω η παραγωγή».

Άρης Σοϊλέδης: «Κάνε λίγο υπομονή Βρισηίδα. Όσον αφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Τα βλέπει όλα ο κόσμος, όλοι με κινητό και φαγητό».

πηγή: SIGMALIVE