Αβέρωφ: Η πολιτική είναι για τα δύσκολα, εκεί κρίνονται οι πολιτικοί

«Η πολιτική είναι για τα δύσκολα και σε ακόμη μια δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε. Και θέλω να μοιραστώ την πεποίθησή μου, πως μάθαμε πως να λειτουργούμε στα δύσκολα γιατί είναι εκεί που κρίνονται οι πολιτικοί με τις πράξεις τους», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ολόκληρη η δήλωση

Ζούμε σε μια εποχή που το μόνο σταθερό είναι δυστυχώς η αστάθεια. Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με ακόμη μια μεγαλύτερη κρίση. Μετά την οικονομική κρίση του 2013, αντιμετωπίσαμε την παγκόσμια υγειονομική κρίση και πριν ακόμη τελειώσει ζούμε και βιώνουμε, ολόκληρη η ανθρωπότητα, μια κρίση ασφάλειας αλλά και μια κρίση ακρίβειας και πληθωρισμού.

Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις οράματα, πρέπει πρώτα να διασφαλίσεις ότι έχεις πατρίδα, διασφαλίζεις την οικονομική σταθερότητα και την εθνική ασφάλεια. Αυτές είναι οι προτεραιότητες. Η πολιτική είναι για τα δύσκολα και σε ακόμη μια δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε. Και θέλω να μοιραστώ την πεποίθησή μου, πως μάθαμε πως να λειτουργούμε στα δύσκολα γιατί είναι εκεί που κρίνονται οι πολιτικοί με τις πράξεις τους.

πηγή: Philenews