Αξίζει τον κόπο να δείτε το εμπεριστατωμένο βιντεάκι του Ντίνου Οδυσσέως για τον αφερέγγυο και άστοχο Νίκο Χριστοδουλίδη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλά με αλήθειες ο Ντίνος Οδυσσέως για την αφερεγγυότητα και την αστοχία στις προβλέψεις ενός υποψήφιου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για τον βολεμένο με μισθούς για δεκαετίες τώρα αξιωματούχο και χωρίς να έχει ποτέ αποδείξει ότι έχει την ικανότητα να ηγηθεί.
Μεταξύ άλλων τονίζει:
«Το πιο ανησυχητικό είναι η αφερεγγυότητα του σαν υποψήφιος πρόεδρος γιατί δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα που να αποδεικνύει ότι διαθέτει τα προσόντα του ηγέτη ή έστω του καλού μάνατζερ. Πάντα ήταν κρατικός υπάλληλος ή αξιωματούχος και πληρωνόταν από το δημόσιο. Η απίστευτη αστοχία των προβλέψεων του όταν ήταν Υπουργός εξωτερικών για πολύ σοβαρά Εθνικά ζητήματα όπως η παραβιάσεις της Τουρκίας σε ΑΟΖ και στην Αμμόχωστο προκαλούν σοβαρές και εύλογες αμφιβολίες κατά πόσον διαθέτει ορθή πολιτική κρίση. Βλέπει ενας και ποιοι είναι γύρω του, ποιοι τον υποστηρίζουν και η ανησυχία τείνει να γίνει απελπισία»
Και κλείνοντας επισημαίνει ότι αν τον εκλέξουμε, για ότι πάθουμε υπεύθυνοι θα είμαστε μόνο εμείς, εξηγώντας την παλιά κυπριακή ρήση «έτσι κκελλε έτσι ξουραφι θέλει».