Χ.Αριστοτέλους : Δεμένη και φιμωμένη σε αποθήκη του καναλιού (pic)

 

Δίχως ίχνος συναδελφικής αλληλεγγύης, αγάπης προς τον συνάνθρωπο και κυρίως προς μία ταλαντούχα γυναίκα, οι «Anonymous» έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο στην πετυχημένη παρουσιάστρια του MEGA, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Αφού ασκήθηκε «λεκτική» και «σωματική» βία εις βάρος της, η Χριστιάνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες από εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, δεμένη και φιμωμένη σε μία από τις αποθήκες του καναλιού. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους. Οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν μπορούσαν να καταπιούν και να πάρουν αναπνοή! Αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν πως η άτυχη Χριστιάνα θα έμελλε να είναι εκείνη που πληρώσει το τίμημα. Η παρουσιάστρια εμφανώς εξαντλημένη από τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα χέρια των «αδίστακτων Anonymous», κατευθύνθηκε στο υπέρλαμπρο καμαρίνι της, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες (ρετούς στο μακιγιάζ, ίσιωμα μαλλιού και νέο φόρεμα με 100000 στρασάκια!)

Οι «ANONYMOUS» έρχονται με «άγριες» διαθέσεις και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους. Η λαμπερή παρουσιάστρια των εκπομπών «Για σένα» και «DanSing for you» ήταν ο πρώτος στόχος.

Οι «ANONYMOUS» απειλούν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Και όλα αυτά γίνονται στο Mega και την νέα εκπομπή με την Χριστιάνα Αρτεμίου, Άννα Μονογιού και Χρίστο Γρηγοριάδη, που έχει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου στις 21:20.