Χ.Δημητρίου: Πρεμιέρα με Ροτίκα Καρογιάν

 

Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 6:15 το βράδυ από το ΡΙΚ1, καθώς και στις 9 το βράδυ από το MTV NRG, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και κοσμικογράφος, Χριστίνα Δημητρίου, θα μας «ξεναγεί» στον κόσμο του styling και της καλής ζωής, με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, μέσω της εκπομπής της.

Στην πρώτη εκπομπή, θα δούμε επίσης, την συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος αποκαλύπτει τις νέες του συνεργασίες αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια ενώ ο πολυταξιδεμένος Ιταλός πρέσβης, Alfredo Bastianelli ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και μοιράζεται στιγμές απ’ την καθημερινότητα του στην Κύπρο. Επίσης, η νεαρή σχεδιάστρια Σάντη Αντωνίου μιλάει για τις δημιουργίες της και μπαίνει στην κουζίνα δίνοντας τη δική της συνταγή ενώ θα παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα απ’ το τελευταίο fashion show της Στάλως Ηλία με αποκλειστικές δηλώσεις απ’ τη Γωγώ Μαστροκώστα. 

Από την άλλη η εκπομπή δίνει τις δικές της προτάσεις για καλό φαγητό, νυχτερινή διασκέδαση και ψυχαγωγία ενώ η κάμερα του «Life In Style» καταγράφει τα σημαντικότερα events της εβδομάδας και τις κοσμικές εμφανίσεις. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 18:15 από το ΡΙΚ1 και στις 21:00 από το MTV NRG.

(Το νέο στούντιο της εκπομπής της Χριστίνα Δημητρίου)

Η Χριστίνα Δημητρίου επιστρέφει και μας μαθαίνει να ζούμε με στυλ!