Χαμός στον «αέρα» του Super Κατερίνα: «Είσαι αγενέστατη!» – «Αγενέστατος είσαι εσύ!» (βίντεο)

Έντονος διάλογος και χαρακτηρισμοί ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Μια άνευ προηγουμένου κόντρα κλήθηκε να διαχειριστεί στον «αέρα» της Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Οι δύο παρουσιαστές ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής με αφορμή τη νυχτερινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», ανέφερε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Και ήταν η φράση που πυροδότησε την έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτει. Ελληνόπουλο είναι στην Αμερική. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε λίγο, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η αντιπαράθεση βγήκε σε δευτερόλεπτα εκτός ελέγχου.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν ή κράζουν ή θίγουν τον Στέφανο Κασσελάκη, μπορείς να ακούσεις τους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα Ανδρέα. Σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος. «Είναι δικαίωμά μου να θέτω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια σε σχέση με εμένα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Σου απαγορεύω να μου απαγορεύεις. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακολούθησε η εξής στιχομυθία σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους:

Σε ρόλο πυροσβέστη η Κατερίνα Καινούργιου

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είσαι αγενέστατη!»

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο είχαν διαθέσιμο, ώστε να τη διευκολύνουν στη διαχείριση της κατάστασης.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό. «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», παρατήρησε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου. Σε ρόλο πυροσβέστη ζήτησε μάλιστα να ηρεμήσουν στο πλατό.

Δείτε το βίντεο

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη θέση του μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

πηγή: in.gr/ 24h.com.cy