Χαρίζει ζωή με τον θάνατο του ο 53χρονος Άγγελος – Η παράκληση της οικογένειας

Χαρίζει ζωή με τον αδόκητο και πρόωρο θάνατό του ο Άγγελος Μαύρου, 53 χρόνων, από την Αμμόχωστο, κάτοικος Λάρνακας. Ο άτυχος πατέρας τριών παιδιών υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία, που είναι ένας ιδιαίτερος και σπάνιος τύπος εγκεφαλικής αιμορραγίας, η οποία συνήθως εκδηλώνεται αιφνιδιαστικά σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, πολλές φορές χωρίς προειδοποιητικά συμπτώματα.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα την περασμένη Τετάρτη (8/3) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Προηγουμένως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον αδελφό του, στον οποίο παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους, που είναι το κυριότερο σύμπτωμα της υπό αναφορά εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Ο Άγγελος, ο οποίος είναι αδελφός του παλιού ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας Βάσου Μαύρου, υπέκυψε στο μοιραίο την περασμένη Τρίτη, 14 του μήνα, καθότι μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν, δυστυχώς, πως η κατάστασή του ήταν μη ανατρέψιμη.

Παρά τον αβάστακτο πόνο για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου, η οικογένεια του Άγγελου έδωσε την συγκατάθεσή της, όπως τα όργανά του δοθούν δωρεά για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ο Άγγελος Μαύρου εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος και είχε τρία παιδιά, δύο γιους και μία θυγατέρα, ηλικίας 26, 22 και 15 χρόνων.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο, 18 Μαρτίου, στις 11π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στον προσφυγικό οικισμό Τσιακκιλερού, στη Λάρνακα. Γίνεται παράκληση αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές για την οικογένεια.

Πηγή: larnakaonline