Ένα πρόσωπο ηλικίας 43 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καφεστιατοτίου την Κυριακή και κλοπής αλκολούχων ποτών.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 14.1.24 καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη καφεστιατορίου που βρίσκεται στην Λεωφόρο Χλώρακας ότι διαρρήχτηκε η επιχείρηση του και κλάπηκα διάφορα αλκοολούχα ποτά συνολικής αξίας 1360 ευρώ.
Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, περαιτέρω για να εισέλθουν εντός του καταστήματος προκάλεσαν και ζημιά σε ειδικό προστατευτικό του καταστήματος καθώς και στην είσοδο ύψος 800 ευρώ περίπου. Από τις επιτόπιες εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 43χρονου ο οποίος και καταζητείται.
Οι εξετάσεις προς εντοπισμό του 43χρονου συνεχίζονται.













