ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ για ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ τραγουδίστρια, είναι οκτώ μηνών έγκυος «Αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της»

Χώρισε λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η Ελισάβετ Σπανού.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «I love Σου κου» και αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισαν με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν περίεργοι, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει. Γενικά, δεν είχα πράγματα που κινδυνεύσαμε εγώ και η μικρή».

«Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί. Γαι να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει κι εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής, πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινε έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με φόβισε το πρώτο τρίμηνο, προσευχόμουν κι έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά. Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου, όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας», είπε κλείνοντας.