Χριστιάνα Αριστοτέλους: H αποκαλυπτική συνέντευξη στο 24h (vid)

Αποκαλύπτει και ξεδιπλώνει το μυστήριο γύρω από τις διάφορες φήμες, με τις οποίες βομβαρδίστηκε το όνομα της τον τελευταίο καιρό. Τι ισχύει και τι όχι; Ξεκαθαρίζει μια – μια την κάθε φήμη.

Τσακώθηκε ή όχι με την Κατερίνα Αγαπητού, μαλλιοτραβήχτηκε ή όχι με την Μαρία Ονησιφόρου; Γιατί έφυγαν κάποιοι συνεργάτες της; 

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το πρόσφατο σκάνδαλο με πολιτικό ; Τι απαντά σε όλα όσα γράφτηκαν.

Είναι η όχι σε σχέση αυτή την στιγμή; Η ίδια μιλά έξω από τα δόντια για την προσωπική της ζωή .

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους λύνει την σιωπή της και φέρνει στην επιφάνεια πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την μέχρι τώρα ζωή της.

Η Ανάκριση έγινε .Ήρθε η ώρα της αλήθειας για την πιο hot και πολυσυζητημένη γυναικεία παρουσία της κυπριακής τηλεόρασης Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Δείτε την συνέντευξη :

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει διχάσει το κοινό. Έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, όμως ταυτόχρονα έχει πολεμηθεί από μια μερίδα από αυτούς αλλά και από συναδέλφους. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, βάζει τα πράγμα στην θέση τους, αναφερόμενη στην πορεία της ζωής της.

Στην συνέντευξη αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια, αλλά και το πώς βίωσε στα φοιτητικά της χρόνια την οικονομική κρίση, όταν δεν είχε λεφτά να πάρει το λεωφορείο και επιβιβαζόταν «παράνομα» με ρίσκο να την τσακώσουν και να πληρώσει πρόστιμο για μη πληρωμή του εισιτηρίου.  

Μιλά για την Υποτροφία την οποία κέρδισε από το συγκρότημα ΔΙΑΣ αλλά και πως εξασφάλισε μια θέση στον «Όμορφο Κόσμο». Επίσης εξηγεί τον λόγο για τον οποίο δεν ακολούθησε τον χώρο του μόντελινγκ , ενώ αντίθετα ακολούθησε τον χώρο της τηλεόρασης.

 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ “LIFESTYLE”… από 24hcomcy

 

Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η Χριστιάνα, απάντησε σε όλες τις καυτές φήμες, οι οποίες την έστησαν στον τοίχο  , δημιουργώντας μια λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπο της, όπως η ίδια αναφέρει.

 Τι κρυβόταν πίσω από την αποχώρηση της Κατερίνας Αγαπητού και της Μαρίας Ονησιφόρου;

 Γιατί την πολεμούν;  Ποια η σχέση της με τον πολιτικό με τον οποίο της χρέωσαν το ΡΟΖ Σκάνδαλο; Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ “LIFESTYLE”… από 24hcomcy

 

Θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την τηλεόραση; Η Χριστιάνα δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη πως θα μπορούσε να ζήσει πολύ εύκολα , σίγουρα όμως δεν θέλει να την εγκαταλείψει .

Πέρα από την επαγγελματική της πορεία, η Χριστιάνα απαντά αν είναι σε σχέση αυτό το διάστημα αλλά και πως θέλει να είναι ο σύντροφο της.

Μετά την ανάκριση, δεν μπορούσαμε να μην την βάλουμε να περάσει από την καθιερωμένη μας  «διαδικασία». Η Χριστιάνα διάλεξε ένα από τους φακέλους «ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ» και… δείτε τι έγινε…

 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ “LIFESTYLE”… από 24hcomcy