Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Πάφου- Δείτε το Πρόγραμμα και όλες τις λεπτομέρειες

Η Πάφος βάζει τα Χριστουγεννιάτικά της! Δείτε το πρόγραμμα όλων των ημερών

Ο Δήμος Πάφου για ακόμη μία χρονιά υποδέχεται τα Χριστούγεννα, με  ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους!

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Κέννεντυ μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα ONIRAMA.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

 

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «SANTA RUN» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2023

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, οργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Santa Run», την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 10.30 το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για έναν περίπατο, μια  πορεία για μικρούς και μεγάλους Άγιους Βασίληδες, με στόχο τη δημιουργία μιας γιορτινής και χαρούμενης ατμόσφαιρας στους δρόμους της Πάφου, αλλά και την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων και φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (μπροστά από Δημοτικό Μέγαρο), όπου θα διανέμονται καπελάκια του Αγίου Βασίλη. Ακολούθως, μικροί και μεγάλοι θα περπατήσουν, με συνοδεία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου,  μέχρι την Πλατεία Κένεντυ και τον πεζόδρομο της Μακαρίου, όπου από τις 11.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. θα στηθεί μια «Γιορτή Αγάπης» με φιλανθρωπικό παζαράκι, στο οποίο θα συμμετάσχουν 30 περίπου εθελοντικά σωματεία και οργανώσεις.

Το παζαράκι θα πλαισιώνεται από καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Πάφου καλεί όλους τους δημότες να δώσουν μαζικά το παρόν τους, να διασκεδάσουν αλλά και να προσφέρουν απλόχερα, ενισχύοντας τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης μας.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:


Με την στήριξη του Δήμου Πάφου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Christmas with Tres Vox” την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου.

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (Προπώληση ticketmaster.cy & ACS Courier)