Γιατί είναι “ανάστατη” η παραγωγή του Dansing;

 

Μπορεί να τα νούμερα τηλεθέασης να παίρνουν φωτιά, όμως «ανατροπές» και «απρόβλεπτα» συμβαίνουν και στα καλύτερα «κανάλια».

Μετά την αποχώρηση της ηθοποιού Κωνστάντιας Παύλου και του χορογράφου Ντίνου Χριστοδουλίδη, λόγω τραυματισμού, σειρά πήρε ο χορευτής Αντώνης Αντωνίου, ο παρτενέρ της Κατερίνας Λούρα, η οποία μένει ασυνόδευτη μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του. Αυτό αναφέρουν πηγές του 24h.com.cy, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα «καυτό» παρασκήνιο, πίσω από όλες τις οικειοθελείς αποχωρήσεις συμμετεχόντων. 

Σύμφωνα με την πηγή μας, έγινε πρόταση στον χορογράφο της Κωνστάντιας Παύλου(η οποία αποχώρησε οικιοθελώς), Παναγιώτη Σεβαστίδη, να αναλάβει χρέη παρτενέρ για την Κατερίνα Λούρα. Ωστόσο , δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Παναγιώτης έχει απαντήσει θετικά. 

Από την άλλη άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο επόμενος παρτενέρ της Γιώτας Κουφαλίδου, η οποία συνοδευόταν από τον Ντίνο Χριστοδουλίδη στον χορό (από την αρχή του show) και εμφανίστηκε το προηγούμενο live, με παρτενέρ την Άννα Χριστοδουλίδου. Να σημειωθεί ότι, αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα του Αλέξανδρου Ιακωβίδη, όμως και αυτό το σενάριο ανατράπηκε.

Και ενώ ένας ένας αποχωρούν, η παραγωγή βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, παίρνοντας τηλέφωνο συμμετέχοντες που αποχώρησαν(με την ψήφο του κοινού) για να αντικαταστήσουν τις οικειοθελείς αποχωρήσεις συναδέλφων τους από το show. 

Συγκεκριμένα, η πηγή μας, αναφέρει ότι η παραγωγή, τηλεφώνησε στον ηθοποιό Χρύσανθο Χρυσάνθου (ο οποίος αποχώρησε μετά από την ψήφο του κοινού) για να αντικαταστήσει την θέση της ηθοποιού Κωνστάντιας Παύλου, η οποία αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Το ίδιο τηλεφώνημα έλαβε και η ηθοποιός Λουκία Μιχαήλ και από ότι έδειξαν τα γεγονότα, κανείς από τους δυο δεν είπε το «Ναι» στην παραγωγή.

Μπαλάκια του Πινγκ πονγκ, θα πρέπει να αισθάνονται οι συμμετέχοντες, αφού η παραγωγή, αλλάζει συνεχώς σχέδια, κάτω φυσικά από τις εντολές των ανωτέρων. 

Γιατί το λέμε αυτό; Ενώ όλοι πίστευαν πως το “Dansing for you”, θα έριχνε αυλαία το πολύ μέσα στο Νοέμβριο, η Διεύθυνση, φαίνεται να έχει άλλα σχέδια, αφού αποφάσισε, σύμφωνα με την πηγή μας, να “τραβήξει” και άλλο τα live και να ολοκληρώσει τα επεισόδια τον Δεκέμβριο (συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα), προτείνοντας να υπάρχει αποχώρηση κάθε δυο εβδομάδες και όχι κάθε μια εβδομάδα. 

Κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για εκμετάλλευση των τηλεθεατών, αφού όπως δείχνουν οι μετρήσεις της AGB, το show, «χτυπά» ψηλά νούμερα. Αυτό σημαίνει και αυξημένη συμμετοχή στα τηλεφωνήματα ψήφων. Σχόλια τα οποία θεωρούμε παρατραβηγμένα, καθώς είναι γνωστός ο σκοπός του show, γνωρίζοντας ότι κάθε σέντ προορίζεται για την πραγματοποίηση μιας ευχής ενός παιδιού και την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή». Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Κυριακή (28/10) η τηλεθέαση του “Dansing for you” άγγιξε το 44.6% μερίδιο τηλεθέασης.

Πέρα όμως, από τα πιο πάνω «κακεντρεχή» σχόλια, η απόφαση αυτή για παράταση του show, μπορεί να μην βρει σύμφωνους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα μπορούσαν να τις αμελήσουν. Εάν τελικά, αυτή η ιδέα, υλοποιηθεί , πιθανόν και να υπάρξουν και άλλες οικειοθελείς αποχωρήσεις, προκαλώντας πονοκέφαλο στην παραγωγή. Πράγμα το οποίο σίγουρα δεν θα ήταν ευχάριστο για κανένα. Για αυτό θα πρέπει Διεύθυνση, παραγωγή και συμμετέχοντες να βρουν μια ενδιάμεση λύση, ώστε η «επιτυχία», να μην καταλήξει σε αυτοκαταστροφή.