Δέματα με 13.5 κιλά κάνναβη εντόπισε η ΥΚΑΝ – Χειροπέδες σε τρεις…

Τρία άτομα, ένα 23 και δύο 22 ετών, συνελήφθησαν την Δευτέρα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού 13, 5 κιλών κάνναβης μέσα σε δέματα που έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν δύο δέματα τα οποία είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό και όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν 13, 5 κιλά κάνναβης.

Το πρωί τα μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν άντρα ηλικίας 23 ετών ο οποίος παρέλαβε τα δέματα μαζί με άλλο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Προστίθεται ότι γύρω στις 6.25 το απόγευμα, συνελήφθη νεαρός ηλικίας 22 ετών.

Της σύλληψής του προηγήθηκαν ενέργειες της ΥΚΑΝ και συγκεκριμένα ανακοπή για έλεγχο, αφού φέρεται να επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 22χρονος συγκρούστηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Αστυνομίας και στη συνέχεια ανακόπηκε.

Ακολούθησε έρευνα και εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν την Τρίτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.