Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια με τις δύο ομάδες να μην είναι ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα αυτό!
Στο πρώτο ημίχρονο, οι «γαλάζιοι» ήταν αυτοί που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Γιούσεφ στο 17. Οι «πράσινοι» από εκείνη την στιγμή πήραν τα ηνία αλλά βρήκαν απέναντι τους τον Κουν ο οποίος όποτε χρειάστηκε έσωσε την ομάδα του η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά η ισοφάρισε ήρθε για τους φιλοξενούμενους με τον Κακουλλή στο 84’ σε φάση διαρκείας και αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Ο Απόλλωνας είναι στην 6η θέση με 36 βαθμούς και η Ομόνοια στην 4η με 49.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουν, Σάντος, Λαμ, Κβίντα (78′ Ντε Μάρκο), Ντε Αλμέιδα, Βάϊσμπεκ (46′ Χάμπος), Μπουαγκάρντ (78′ Μπολί), Ζμέρχαλ (86′ Μαλεκκίδης), Ντιόν, Γιούσεφ (46′ Ντουοντού), Ντορεγκαράι
Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Δημητρίου, Άδωνη, Σπόλιαριτς, Μπαραόνα, Βόουτερ, Χαραλάμπους
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σίμιτς (76′ Μουσιαλόφσκι), Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς (62′ Χάμπος), Σεμέδο (62′ Αλιούμ), Λοΐζου (46′ Γιόβετιτς), Εβάντρο, Στεπίνσκι (62′ Κακουλλής)
Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ινγκεμπρίτσεν, Κούσουλος, Νεοφύτου