Δικαστική διαμάχη για να μοιράσουν τις… γόβες!

Τι κι αν η Marilyn Monroe τραγουδούσε πως τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών, η Beth Shak έχει αντίθετη άποψη, αφού διατηρεί συλλογή παπουτσιών που ξεπερνά τα 1200 ζευγάρια και αγγίζει το ποσό των 640.000 λιρών.

Όλα καλά θα μου πείτε, αφού η εν λόγω 42χρονη είχε παντρευτεί πολυεκατομμυριούχο και στέγαζαν το έρωτα αλλά και τα παπούτσια της σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 4,7 εκατομμυρίων λιρών.

Το πρόβλημα ξεκινά όταν το ζευγάρι χωρίζει και ο τέως σύζυγος ανακαλύπτει… 4 χρόνια μετά ότι η σύζυγός του διατηρούσε ”κρυφή ντουλάπα” στην οποία είχε τον προσωπικό της θησαυρό.

Αν και το διαζύγιό τους βγήκε το 2009, αποφάσισε να την πάει εκ νέου στα δικαστήρια απαιτώντας αποζημίωση περίπου 225.000 λιρών σε παπούτσια κι ακόμη περισσότερες χιλιάδες ευρώ σε επώνυμες τσάντες, σύμφωνα με τη Mirror.

Η 42χρονη γυναίκα και δεινή παίκτρια πόκερ δέχθηκε την αγωγή τονίζοντας πώς θα τον πολεμήσει μέχρι τέλους, υπερασπιζόμενη τον εαυτό και τα… τακούνια της με πάθος.

Ο 52χρονος σύζυγος δηλώνει ότι: ”Εμπιστευόμουν τη γυναίκα μου και δεν επιθεωρούσα το σπίτι για να ανακαλύψω τα κρυφά δωμάτια”. ”Όταν έβγαινε το διαζύγιο η σύζυγός μου δεν είχε δηλώσει τα περιουσιακά της στοιχεία” προσθέτει ο ίδιος, αναγκάζοντάς μας να σκεφτούμε πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Από την πλευρά της η γυναίκα έξαλλη, αντικρούει την κατηγορία λέγοντας: ”Είμαι εμβρόντητη. Λέει ότι δεν γνωρίζει πως είχαμε ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρά μας!”.

Μετά το διαζύγιό τους η Beth μετακόμισε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Φιλαδέλφεια, ενώ πλέον έχει σχέση με έναν 36χρονο αστυνομικό. Μαζί της ζουν τα δύο παιδιά της και θεωρείται πολυεκατομμυριούχος μετά τον διακανονισμό του διαζυγίου της.

Μετά τα τελευταία δεδομένα, ίσως βρήκαμε και τη λύση στο γρίφο της καθυστερημένης δικαστικής διαμάχης, η οποία έχει και ως αντικείμενο… ψηλοτάκουνες γόβες. Τα συμπεράσματα δικά σας, για τα παπούτσια το συζητάμε!

Για περισσότερες παράξενες ειδήσεις διαβάστε στο 24h,gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.