ΔΗΚΟ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 24Η για Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές, οι συζητήσεις και τα ονόματα

Αναβρασμός στο ΔΗΚΟ για τις επερχόμενες Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές/Όλες οι πληροφορίες στο 24Η

Στο ΔΗΚΟ έγιναν αρκετές συζητήσεις με το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο οτι στο κόμμα δεν πήγαιναν για ολοκληρωτική συνεργασία, που και αυτή ήταν εξάλλου η πρόθεση του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες που κατέχει το 24Η, το ΔΗΚΟ παραμένει στοχοπροσηλωμένο έτσι ώστε να αφουγκραστεί την τοπική κοινωνία, οσον αφορά τις Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές.

Πληροφορίες του 24Η, αναφέρουν ότι θεωρείται πως σε κάποιες περιοχές υπάρχουν καλές επιλογές ως ΔΗΚΟ, οι οποίοι έχουν το λαϊκό ερισμα και μέσα από τις περαιτέρω συζητήσεις με την τοπική κοινωνία θα καταλήξουν μακριά από εγωισμούς και δογματισμούς ποιοι θα στηριχτούν( για παράδειγμα Σταύρος Σταυρινίδης και Μιχάλης Δαμιανός στον Στρόβολο).

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει κινητοποίηση από κόσμο που ενδιαφέρεται για το θέμα των αντιδημαρχιών, όπου και συνεχίζεται η συζήτηση στο κόμμα ποιοι θα είναι αυτοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο ΔΗΚΟ συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες και οι επαφές για τον καταρτισμό πλήρη ψηφοδελτίων σε όλα τα διαμερίσματα και Δήμους αλλά και για το ευρωψηφοδέλτιο των ευροεκλογών.

Το επόμενο διάστημα, ίσως πριν από τα Χριστούγεννα ή αμέσως μετά τις γιορτές, θα γίνει σύγκληση συνεδρίας και του εκτελεστικού γραφείου για την επικαιροποίηση και τις εγκρίσεις των ψηφοδελτίων.