Διονύσης Μακρής: «Με λήστεψε γνωστός τραγουδιστής, τον είδα από την κάμερα»

Ο Διονύσης Μακρής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το νέο του τραγούδι από τον Σταμάτη Γονίδη, για τον γιο του και για ένα περιστατικό κλοπής την ώρα που τραγουδούσε.

Ο Διονύσης Μακρής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το νέο του τραγούδι, για τον γιο του και για ένα περιστατικό κλοπής την ώρα που τραγουδούσε.

Το «MEGA Καλημέρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη με αφορμή τα γυρίσματα για το καινούριο τραγούδι και βιντεοκλίπ του Διονύση Μακρή.

Ο Διονύσης Μακρής για το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη

Ο τραγουδιστής Διονύσης Μακρής μίλησε για τη νέα του επιτυχία. «Το τραγούδι το έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης και δεν θα μπορούσα να μην κάνω το βιντεοκλίπ στην Βαρκελώνη», ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Μακρής.

Για τον γιο του και για τις δουλειές του σπιτιού ανέφερε πως, «ο γιος μου, Λεωνίδας είναι 2 χρόνων και το σπίτι είναι άνω κάτω. Κάνω όλες τις δουλείες του σπιτιού, βοηθάει πολύ και η γυναίκα μου. Μαγειρεύω και πολύ καλά, τα κάνω όλα».

Με λήστεψε συνάδελφος την ώρα που τραγουδούσα

Μεταξύ άλλων ο Διονύσης Μακρής τοποθετήθηκε για ένα περιστατικό κλοπής που έπεσε στην αντίληψή του μέσω των καμερών παρακολούθησης σε μαγαζί που τραγουδούσε.

«Με έχει «ληστέψει» συνάδελφος μου την ώρα που τραγουδούσα, μπήκε στο καμαρίνι μου τον είδα από τις κάμερες του μαγαζιού. Το άτομο που με λήστεψε είναι γνωστό, τραγουδάει ακόμα. Εγώ δεν θα ξανά δούλευα μαζί του», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Είπα στον επιχειρηματία το περιστατικό και εκείνος τον ενημέρωσε να μου επιστρέψει τα χρήματα. Το παραδέχτηκε και μου επέστρεψε τα χρήματα», τόνισε ο Διονύσης Μακρής.

πηγή: in.gr