Διπλή η δολοφονία στον Πύργο: Υπέκυψε η γυναίκα που νοσηλευόταν

Έχασε τη μάχη μετά από ένα μήνα – Τους έκαψε ζωνταντούς ο 59χρονος συγγενής τους

”Έχασε” δυστυχώς τη μάχη η 73χρονη που νοσηλευόταν σστην Κλινική Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά την φωτιά που έβαλε σε σπίτι στον Πύργο Λεμεσού ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή στις 8 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι την ίδια μέρα πέθανε ο 79χρονος θείος του δράστη Μιχαλάκης Δημητρίου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη βεράντα του σπιτιού του. Νεκρός βρέθηκε και ο ίδιος ο δράστης λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Στο σπίτι την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν επίσης η 78χρονη σύζυγος του Μιχαλάκη Δημητρίου καθώς και 73χρονη που ήταν συγγενικό τους πρόσωπο. Η 73χρονη νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και δυστυχώς ένα περίπου μήνα μετά έχασε τη μάχη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού πλέον διερευνά υπόθεση διπλής δολοφονίας.

fonos-lemesos1

Το στόρι της υπόθεσης

Γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της 8ης Ιουνίου, 59χρονος κρατώντας μπιτόνι με βενζίνη και κυνηγετικό όπλο, εισήλθε στο σπίτι θείου του στο χωριό Πύργος της Λεμεσού. Εκεί κάθονταν στο σαλόνι ο θείος, η θεία του και ακόμα μία γυναίκα συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο 59χρονος περιέλουσε με βενζίνη το σαλόνι και αμέσως έβαλε φωτιά. Αποτέλεσμα ήταν στα 3 πρόσωπα να προκληθούν σοβαρά εγκαύματα. Ο 79χρονος θείος του δράστη δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στη βεράντα της οικίας. Νεκρός είναι ο Μιχαλάκης Δημητρίου. 

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι με πολύ σοβαρά εγκαύματα. Μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Λεμεσού και αργότερα στην Κλινική Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Όπως προαναφέραμε δυστυχώς η μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σήμερα 6 Ιουλίου. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο δράστης, αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι, τράπηκε σε φυγή. Εντοπίστηκε λίγο αργότερα από συγχωριανούς του νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητο του, ένα περίπου χιλιόμετρο έξω από το χωριό Πύργος. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. 

fonos-lemesos3

Ενοχλημένος επειδή βοηθούσαν την πρώην συζυγό του – Τους απείλησε και στο παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες της OffsiteNews, φαίνεται ότι ο δράστης ήταν ενοχλημένος με τους συγγενείς του γιατί βοηθούσαν και στήριζαν την αλλοδαπή πρώην γυναίκα του. Ο δράστης απείλησε και στο πρόσφατο παρελθόν ότι θα τους κάψει επειδή είχαν σχέσεις και βοηθούσαν την πρώην γυναίκα του με την οποία χώρισαν περίπου πριν ένα χρόνο.

fonos-lemesos2

πηγή: Offsite