Δώδεκα σημεία για rapid test την Τετάρτη στη Λάρνακα, επτά στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου, ενώ ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν σήμερα δώδεκα  σημεία δειγματοληψίας και επτά στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στη Λάρνακα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00θα λειτουργήσουν σημεία στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Σάββα» στα Λειβάδια, στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα (περιοχή Κρασιά), στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς και στο Οίκημα Σωματείου «Ομόνοιας Αραδίππου» στην  Αραδίππου.

Από τις 08.30 μέχρι τη 13.00 σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στο Οίκημα του παλαιού Παντοπωλείου στην Ξυλοτύμπου, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης (Οδός Αρμονίας 1).

Από τις 13.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών στην Αθηένου και στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 μέχρι τις 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, από τις 08.30 μέχρι τη 13.00  στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου.

Ακόμα από τις 13.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργήσουν σημεία δειγματοληψίας  στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα, στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)