Δοκιμάζονται οι «αντοχές» της ΥΚΑΝ -Ψάχνουν κυκλώματα και κιλά

Στρατολόγηση υπόπτου και προσέγγιση ανηλίκων από παράνομους

Τις  αντοχές της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών δοκιμάζουν οι παράνομοι τις τελευταίες ώρες. Μετά την υπόθεση προμήθειας μεταμφεταμίνης σε δυο ανήλικες αδελφές 15 καΙ 13 ετών στη Λεμεσό «έσκασε σαν βόμβα» η παράνομη εισαγωγή 6  κιλών κάνναβης μετά τη σύλληψη 62χρονου στη Λάρνακα.

Όσον αφορά στην υπόθεση των ανηλίκων κοριτσιών η ΥΚΑΝ ψάχνει την πιθανότητα πίσω από τις ενέργειες του 22χρονου Ινδού να κρύβεται κύκλωμα προμήθειας ναρκωτικών σε ανήλικους.  Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης ανέφερε ότι «από την πρώτη στιγμή αναφέραμε ότι ο ύποπτος προσέγγισε και δυο άλλες ανήλικες του ιδίου περιβάλλοντος με τις δυο αδελφές για να τους παραδώσει ναρκωτικά. Εξετάζουμε τις πληροφορίες και ψάχνουμε το ενδεχόμενο συνεργατών του»

Ανησυχία μετά τα 6 κιλά

«Καμπανάκι» ήχησε ο εντοπισμός πέραν των 6 κιλών κάνναβης εντός χαρτοκιβωτίου με ρούχα που έφθασε στο Ταχυδρομείο Λάρνακας. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 62χρονου ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήγε στο στο Ταχυδρομείο για να παραλάβει το χαρτοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον ύποπτο, ο ίδιος στρατολογήθηκε από άλλα πρόσωπα. Η ΥΚΑΝ ψάχνει αυτά τα πρόσωπα και παράλληλα τη διαδρομή του χαρτοκιβωτίου από την Ελλάδα όπου έφτασε το χαρτοκιβώτιο.

πηγή: Offsite