Δωρεάν φαγητό σε Κύπριους φοιτητές στην Ελλάδα

Δίπλα στους Κύπριους φοιτητές είναι το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου αποφάσισαν ανάμεσα σε άλλα, να δίνουν δωρεάν φαγητό σε Κύπριους φοιτητές που έχουν οικονομικές δυσκολίες. 


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Οι νέες εξελίξεις της Κυπριακής οικονομίας φαίνεται να ταρακούνησαν τους πάντες, με αποτέλεσμα το Διοικητικό συμβούλιο της Πανεπιστημιακής λέσχης του Πανεπιστημίου Αθηνών να είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σίτιση των Κύπριων φοιτητών. 

Οι δικαιούχοι που επιθυμούν να σιτίζονται δωρεάν, το μόνο που έχουν να κάνουν για να βγάλουν την ειδική ταυτότητα σίτισης, είναι μαζί με ένα δικαιολογητικό με την αιτία που ζητούν δωρεάν σίτιση, να προσκομίσουν στο Τμήμα Σίτισης Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Λέσχης (Ιπποκράτους 15), δύο πρόσφατες φωτογραφίες τους. 

Σημειώνεται, ότι αντίστοιχη απόφαση πήρε πρόσφατα το Ιόνιο Πανεπιστήμιο του οποίου η Πρύτανης Σαλή-Παπασαλή προσέφερε το μισθό της για την σίτιση των Κυπρίων φοιτητών, ενώ ανάλογη απόφαση πήρε και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.