ΕΔΕΚ: Μήνυμα αισιοδοδίας για τη νέα χρονιά


Διαβάστε επίσης, ΔΗΚΟ: Το 2013 να είναι χρονιά υπέρβασης της κρίσης και Οικολόγοι: Ευχές για Ελεύθερο και Οικολογικό 2013


Σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, η ΕΔΕΚ χαρακτηρίζει το απερχόμενο έτος ως τη χρονιά που οδήγησε σε δεινή οικονομική θέση την Κύπρο, λέγοντας ότι “το χρέος μας είναι η ανασύνταξη δυνάμεων, η αξιοποίηση των αστείρευτων δυνατοτήτων του λαού μας και η στροφή προς την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”.

“Η επανάκτηση της οικονομικής ισχύος είναι όρος και προϋπόθεση για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι υπέρτατος στόχος και κορυφαίο καθήκον αποτελεί η απελευθέρωση της Κύπρου και μια λύση που θα διασφαλίζει την ενότητα χώρου, λαού, θεσμών, κράτους και οικονομίας”, αναφέρει η ΕΔΕΚ.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, το ΚΣ ΕΔΕΚ καλεί το λαό να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα.

“Μακριά από τα τεχνητά διλήμματα του παρελθόντος που πλαστογραφούν την πραγματική θέληση του λαού μας. Ο τόπος χρειάζεται μια καινούργια αρχή. Για μια νέα εθνική στρατηγική στο Κυπριακό, για το ξαναζωντάνεμα της οικονομίας και για την επανοικοδόμηση του κράτους και των θεσμών”, καταλήγει. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ