Έφτασε Κύπρο φορτωμένος με 3 kg κοκαΐνης στις αποσκευές – Έτσι τον εντόπισαν

Τρία κιλά κοκαΐνης μεικτού βάρους κατασχέθηκαν από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών, στου οποίου τις αποσκευές ανευρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών, μετά από έλεγχο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 21χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από χώρα του εξωτερικού γύρω στις 11.30 χθες το μεσημέρι.

Η έρευνα στις αποσκευές του 21χρονου υπόπτου έγινε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία της ΥΚΑΝ για εισαγωγή ποσότητας ναρκωτικών. Στις αποσκευές του υπόπτου ανευρέθηκε, σε 19 συσκευασίες, η ποσότητα τριών κιλών και 92 γραμμαρίων κοκαΐνης μεικτού βάρους, που κατασχέθηκε ως τεκμήριο από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, με τον εντοπισμό της ποσότητας κοκαΐνης, προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου για αυτόφωρα αδικήματα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης εισαγωγής, κατοχής, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

πηγή: SIGMALIVE