Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα STEPHANIS με Grand Opening STREET PARTY!

Το μεγαλύτερο κατάστημα Stephanis άνοιξε στην Έγκωμη, και γιορτάσαμε τα εγκαίνια του με ένα φαντασμαγορικό street party!

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με μουσική από γνωστούς Dj, οι Bash Brothers κρατούσαν το ρυθμό στα ύψη, ενώ το πάρτι κορυφώθηκε με μια μοναδική συναυλία από τους Παπιγιόν!

Το πάρτι των εγκαινίων συνοδευόταν με μοναδικά signature cocktails, φαγητό για όλες τις προτιμήσεις, photobooth για μοναδικά 360 βίντεο, ενώ οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με lego και glitter face painting!

Απίθανοι cosplayers διαγωνίστηκαν επί σκηνής υποδυόμενοι αγαπημένους χαρακτήρες, και διεκδίκησαν Stephanis Gift Cards, συνολικής αξίας €800!

Τα εγκαίνια επίσης σηματοδότησαν την έναρξη των grand opening προσφορών αλλά και του μεγάλου διαγωνισμού που χάρισε δώρα συνολικής αξίας €10,000!

Δείτε και εσείς τον κόσμο της τεχνολογίας να ξετυλίγεται σε 2,200 τετραγωνικά μέτρα, και ζήστε μια νέα εμπειρία αγορών στο καινούριο κατάστημα Stephanis στην Έγκωμη!

Βρείτε μας στην οδό: Ανδρέα Χάλιου 1, με άμεση πρόσβαση από την Γ. Γρίβα Διγενή, και άνετους δωρεάν χώρους στάθμευσης. Μάθετε περισσότερα στο www.stephanis.com.cy