Είναι επίσημο: Η Κατερίνα Καραβάτου θα παρουσιάζει το My Style Rocks

Εδώ και μήνες έχει ανακοινωθεί το τηλεοπτικό comeback της εκπομπής My Style Rocks, αλλά ήταν αμέτρητα τα σενάρια που ακούγονταν για το ποια θα αναλάβει το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας και σήμερα το… μυστήριο λύθηκε!

Είχαν ακουστεί δεκάδες ονόματα: από την Τάμτα μέχρι τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά τελικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 5/12 στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά, πως τελικά κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου!

Επίσης αποκάλυψε πως η πρεμιέρα θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε:

«Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα πολύ καλό casting για τις κυρίες που πρόκειται να δούμε και πρέπει να σας πω, πώς θα είναι κορίτσια που τα ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη. Πρόσωπα που έχουμε δει σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές»!

Και για την κριτική επιτροπή τόνισε πως δύο πρόσωπα έχουν ένα προβάδισμα και δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και τη Βίκυ Κουλιανού.

Τέλος, όπως επεσήμανε το κανάλι και η παραγωγή θέλουν και τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος βρισκόταν και στους προηγούμενους κύκλους.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

πηγή: SIGMALIVE