Είναι μικρά τα… σαλόνια στο Υπουργείο Υγείας

{loadposition ba_textlink} 

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος με την πρόσφατη ανακαίνιση στο γραφείο του Υπουργού Υγείας Φίλιππου Πατσαλή και το ποσό που δαπανήθηκε στο κατά τα άλλα χλιδάτο κτήριο ΓΙΩΡΚΕΙΟ όπου στεγάνονται οι υπηρεσίες υγείας, ο υπουργός προχώρησε ένα βήμα παρα πέρα ζητώντας περαιτέρω ανακαίνιση στον 8ο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η ανακαίνιση βρίσκεται σε εξέλιξη και στοχεύει στην αναδιαμόρφωση ολόκληρου του ορόφου. Φαίνεται ότι οι πολλές επισκέψεις που δέχεται ο υπουργός στο γραφείο του, δημιουργούν την ανάγκη μεγαλύτερου χώρου υποδοχής, αφού αυτό προνοούν μεταξύ άλλων τα κατασκευαστικά σχέδια. Επίσης, οι απρόβλεπτες και απροειδοποίητες επισκέψεις θα πάρουν τέλος και τον υπουργικό όροφο δεν θα μπορεί να επισκεφθεί κανένας χωρίς πρώτα να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια. Γι αυτό το λόγο, όπως πληροφορούμαστε, προωθείται αλλαγή στη λειτουργία του ανελκυστήρα ώστε να μην μπορεί κανένας να έχει πρόσβαση στον υπουργικό όροφο, παρά μόνο όσοι θα έχουν κλειδί.

Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πυροδότηση νέων αντιδράσεων κυρίως από μέρους των εργαζομένων στο υπουργείο, ενώ εύλογο είναι το ερώτημα που δημιουργείται, για το που θα εξυπηρετήσει στο παρόν στάδιο η ανακαίνιση του ορόφου ιδιαίτερα εν καιρώ κρίσης.