Εκφόβιζαν κατοίκους στη Λεμεσό με ψεύτικο όπλο

Μετά από πληροφορία που δόθηκε ότι δύο πρόσωπα επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πίσω από συγκεκριμένο Αρτοποιό στην Λεμεσό όπου είχαν πιστόλι μαζί τους. Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην οδό όπου εντόπισαν το αναφερόμενο όχημα πλησίασαν και διατύπωσαν ότι ο συνοδηγός κρατούσε πιστόλι και σημάδευε προς το ανεμοθώρακας του αυτοκίνητου. 

Στη συνέχεια οι Αστυνομικοί επέδειξαν την ταυτότητα τους στα εν λόγω πρόσωπα και ο ένας απλά άφησε το πιστόλι. Ταυτόχρονα ο οδηγός μετέβει στους Αστυνομικούς προσπαθώντας να αποτρέψει  την σύλληψη του συνοδηγού και συνελήφθηκε αυτός για την αδικία που έπραττε.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 27χρονος Ελληνοκύπριος  και συνοδηγός 22χρονος άεργος αλλοδαπός.

Οι οποίοι μεταφέρθηκαν και τέθηκαν υποκράτηση σε Αστυνομικό Σταθμό στην Λεμεσό, επίσης από έλεγχο που έγινε το πιστόλι διαπιστώθηκε πως ήταν πλαστικό ομοίωμα.