Η αντιπαράθεση στο πολιτικό κίνημα «Άλμα» κλιμακώνεται, μετά την αποχώρηση του Αβραάμ Θεμιστοκλέους, ο οποίος κατήγγειλε αθέτηση υποσχέσεων και αδιαφανείς διαδικασίες από την ηγεσία.
Στην πρώτη γραμμή της διαμάχης βρίσκεται η επαρχιακή γραμματέας Λεμεσού του «Άλμα» Νικολέτα Τσίκκινη, που απάντησε με ανάρτησή της στα social media, σχολιάζοντας τις κινήσεις του Θεμιστοκλέους και υπερασπιζόμενη το κίνημα.
Με φωτογραφία από τις ψήφους του Αβραάμ στις βουλευτικές του 2021, η Τσίκκινη σημείωσε: «Δύο σελίδες πίσω από τις οποίες είναι – όπως λέγεται – τρεις τύποι ‘άγνωστοι’, που τάχα υποστήριζαν το Άλμα, τώρα που ο κύριος ΑΘ διαχώρισε τη θέση του, θάβουν και αυτοί το κίνημα. Δικαίωμά τους».
Παράλληλα, κάλεσε το κοινό να ενημερώνεται από επώνυμους λογαριασμούς και να μην ακολουθεί όσους αποκρύπτουν την ταυτότητά τους. Υπογράμμισε επίσης την πραγματική εκλογική επιρροή του Αβραάμ στις βουλευτικές του 2021, που ήταν μόλις 246 ψήφοι (0,07%).
Σε επόμενη ανάρτηση με βίντεο βίντεο 6 δευτερολέπτων, η Τσίκκινη λέει: «Ήντα πράμα αμαν σε απορρίπτουν από υποψήφιο βουλευτή» και κλείνει το μάτι, με λεζάντα: #wannabeβουλευτή – Αυτά είναι τα τελευταία 6 δευτερόλεπτα που ασχολούμαι μαζί σου. Απάντηση με φίλτρα γιατί έτσι γουστάρω!
Και η κλιμάκωση συνεχίζεται, καθώς η σελίδα στο Facebook «Νέοι 56» – άγνωστο ποιος βρίσκεται από πίσω – αναφέρει σε ανάρτησή της ότι ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους προκαλεί δημόσια την Τσίκκινη να συμμετάσχει σε Face-to-Face podcast χωρίς φίλτρα, για να αντιπαρατεθούν ανοικτά. Η σελίδα σχολίασε επίσης, κάνοντας tag την Τσικκίνη: «Σε προκαλεί ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους σε podcast, να δούμε αν έχεις τα κότσια να αντιπαρατεθείς απέναντι του. Αν δεν μπορείς, ζήτα βοήθεια από οποιοδήποτε άλλο θέλεις στην ομάδα του ΑΛΜΑ, συμπεριλαμβανομένου και του Οδυσσέα.
Δεν θα είσαι σε μονόλογο όπως έχεις μάθει να κάνεις με τα φίλτρα σου και να καταφέρεσαι χωρίς αντίλογο κατά του ΠτΔ ή της Πρώτης Κυρίας».
Υπενθυμίζεται ότι ένταση στο Άλμα ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του Ανδρέα Χασαπόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το κίνημα, κατηγορώντας τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη και στελέχη για διαφθορά, ατασθαλίες και αθέτηση υποσχέσεων. Ο Χασαπόπουλος είχε απαριθμήσει τρεις συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ είχε τονίσει ότι δεν θα ανακαλέσει τις δηλώσεις του παρά τις νομικές απειλές από τον Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και άλλα στελέχη. Οι αποκαλύψεις του πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις μέσα και έξω από το κίνημα, με δημόσιες διαψεύσεις, νομικές προειδοποιήσεις και αναρτήσεις στα social media που έφεραν την αντιπαράθεση στο προσκήνιο.
Πηγή: Omega Live













