ΕΚΡΗΞΗ/ΕΓΚΩΜΗ: ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ τριώροφη οικία, στο νοσοκομείο γυναίκα, μεταφέρθηκε σε κατάσταση πανικού δεύτερο άτομο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης όταν ισχυρή έκρηξη σήκωσε στο πόδι την Έγκωμη.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, πρόκειται για οικία και συγκεκριμένα τριώροφη η οποία γκρεμίστηκε, λόγω έκρηξης φιάλης υγραερίου.

Από την έκρηξη και όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, κύριος Ανδρέας Κεττής, υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές και πτώσεις τοιχοποιίας στο ισόγειο της κατοικίας όπου βρίκεται αριθμός στούντιο (6 συνολικά) 4 στούντιο στο ισόγειο και 2 στην αυλή της κατοικίας. Ένα άτομο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό πριν την άφιξη της Π.Υ. Δεύτερο άτομο μεταφέρεται σε κατασαταση πανικού επίσης στο Νοσοκομείο γιαβπαροχη Πρώτων Βοηθειών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα άτομο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό πριν την άφιξη της Π.Υ. Δεύτερο άτομο μεταφέρεται σε κατάσταση πανικού επίσης στο Νοσοκομείο για παροχή Πρώτων Βοηθειών.

«Δεν υπάρχει ενεργός πυρκαγιά. Εκ μέρους μας γίνεται έρευνα και επιθεώρηση των χώρων της κατοικίας. Φαίνεταιβεκ πρώτης όψεως να πρόκειται για έκρηξη λόγω πιθανής απώλειας υγραερίου. Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση και τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν αργότερα. Επικεντρωνόμαστε τώρα στην έρευνα λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας», ανέφερε.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τα ακριβή αίτια της έκρηξης.

 

ΜΧ