Έκτο θύμα σε 23 μέρες φέτος ο 24χρονος Κυριάκος

Ένας 24χρονος που μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου. Έχασε τη ζωή του ύστερα από σφοδρότατη σύγκρουση του οχήματός του σε δέντρο μέσα στη Λευκωσία, σε μια λεωφόρο που έχει να συμβεί θανατηφόρο δυστύχημα από τη δεκαετία του 2000.

Νεκρός είναι ο 24χρονος Κυριάκος Όξυνος, ο οποίος ξεψύχησε τρεις ώρες μετά που μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο. Είναι το έκτο θύμα δυστυχήματος φέτος, ένας τραγικός απολογισμός σε μόλις 23 ημέρες. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε κάποιο σημείο της λεωφόρου (έναντι Μετοχίου Κύκκου), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε μερικώς στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο. Συνεπεία της οδικής σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του νεαρού οδηγού, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες της οδικής σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας Στέλιος Παναγίδης, ανέφερε χθες ότι πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχία Λευκωσίας, από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Ο χαμός του Κυριάκου έντυσε στα μαύρα την οικογένεια του, τους φίλους και συγγενείς, αλλά και την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης, αφού ο νεαρός ήταν κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριάκου, όπως και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, του οποίου ο Κυριάκος διετέλεσε ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του.

πηγή: Philenews