Πρόκειται για τον 44χρονο και τον 51χρονο.
Ελεύθερα αφέθηκαν δύο πρόσωπα που τελούσαν υπό κράτηση για την υπόθεση φόνου του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους.
Πρόκειται για τον 44χρονο και τον 51χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον δικαστηρίου για το αίτημα της αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης τους, με το δικαστήριο να επιφυλάσσει την απόφαση για σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Ελληνοκύπριος και πρώην ποδοσφαιριστής, αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, καθώς ήταν ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που πωλήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες ως μέσο διαφυγής.
Ο 51χρονος, είναι το πρόσωπο που συνελήφθη καθώς υπήρξε μαρτυρία για εμπλοκή του με το κλοπιμαίο όχημα ιερέα, που καταγράφηκε στις σκηνές που σχετίζονται με τον φόνο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
Σημειώνεται ότι ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάζεται ξανά και ο 31χρονος συλληφθείς, ο οποίος επανασυνελήφθη, μετά από μαρτυρία που εξασφάλισαν οι αρχές, «βλέποντας» ουσιαστικό και όχι υποβοηθητικό ρόλο.
Την ίδια ώρα 30χρονος και 58χρονος οδηγούνται στο επαρχιακό δικαστήριο για ανανέωση της κράτησης τους.
Πηγή: Alpha News Live













