Ελένη Κοκκίδου: Απαντά για την απόφασή της να σταματήσει από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια. Αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά».

Η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #PrwianSeEidon και μίλησε για την απόφασή της να ολοκληρώσει τον κύκλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Ελένη Κοκκίδου δήλωσε αρχικά στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια. Αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά».

Για τον λόγο που σταματάει από το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, η Ελένη Κοκκίδου είπε: «Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, ο,τιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος».

πηγή: Reporter