Ελλάδα: Συγκλονίζει η επιστολή απογοητευμένης μητέρας


Διαβάστε επίσης και δείτε video για την επιστημονική εξήγηση του έρωτα και δείτε pics για το ταξίδι Γαλλία- Βέλγιο με κολλημένο το γκάζι στα 200 χλμ.


Η γυναίκα έστειλε γράμμα στην τηλεόραση του Achaia Channel και όπως αναδημοσιεύει το thebest.gr η γυναίκα είναι απογοητευμένη και δηλώνει ένα βήμα πριν το απονενοημένο διάβημα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το κείμενο που απέστειλε η ίδια προς τα ΜΜΕ.

«Ονομάζομαι Β. Σ. και είμαι 42 ετών και χωρισμένη.

“ΔΕΝ ΕΧΩ” εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων, γιατί εκτός απο τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ. Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο, η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χρωστάω 3 νοίκια, παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής. Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα… με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ. Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς.

Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου. Έχω να πάρω ψωμί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας από το Πάσχα του 2012. Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα. Περιμένω από εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι», καταλήγει η ταλαιπωρημένη τρίτεκνη μάνα απευθυνόμενη στα ΜΜΕ. 

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης τηα ιστοσελίδας μας.