Έλληνες φοιτητές πρωτοπορούν

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το ποσό που διαθέτετε και το χρονικό διάστημα που θέλετε να πάτε διακοπές.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς. Πληθώρα πακέτων με διαφορετικούς συνδυασμούς προορισμών και ξενοδοχείων ξετυλίγεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας και εσείς επιλέγετε αυτό ταιριάζει στα γούστα και τις ανάγκες σας.

Για τους πιο αποφασιστικούς που γνωρίζουν εκ των προτέρων τον προορισμό που θέλουν, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των υπόλοιπων παραμέτρων όπως είναι τα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά εισιτήρια, χωρίς να αλλάζει το αρχικό κόστος. Η κράτηση γίνεται μέσω των δύο μεγάλων και αξιόπιστων συνεργατών του captainwise.com, το booking.com για τα ξενοδοχεία και το travelplanet24.com για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Το captainwise.com συνιστά μια έξυπνη ιδέα τριών νέων ανθρώπων -του Χρήστου Χατζηαποστολάκη, του Δημήτρη Σχίζα και του Ανδρέα Καρούτζου- οι οποίοι ορμώμενοι από την αγάπη τους για τα ταξίδια επέλεξαν να δημιουργήσουν μια ταξιδιωτική πλατφόρμα που θα ανταποκρίνεται σε όλα τα βαλάντια.

Ο Δημήτρης και ο Χρήστος, γράφει το fortunegreece, ήταν συμφοιτητές στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σπούδασαν εφαρμοσμένα μαθηματικά, ενώ ο Ανδρέας ως designer έχει αναλάβει την εικόνα της ιστοσελίδας.

Πηγή: iefimerida.gr