Έλον Μασκ: Ξέσπασε κατά του «Rings of Power»

Μόνο θετικά δεν αντέδρασε ο Έλον Μασκ για τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «The Rings of Power».

Όπως φάνηκε από τα σχόλια του, ο δισεκατομμυριούχος δεν ευχαριστήθηκε από όσα είδε, καθώς θεώρησε ότι το ανδρικό φύλο παρουσιάζεται με τρόπο λανθασμένο. Μέσω ανάρτησής του στο Twitter έγραψε: «Ο Τόλκιν στριφογυρίζει στον τάφο του, σχεδόν κάθε άντρας, μέχρι στιγμής, είναι δειλός ή κόπανος ή και τα δύο μαζί. Μόνο η Γκαλάντριελ είναι έξυπνη, γενναία και καλή».
Αρκετοί ερμήνευσαν την τοποθέτηση αυτή του Μασκ ως μεροληπτική προς το ανδρικό φύλο.

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το tweet του ο Μασκ επανήλθε με tweet σημειώνοντας: «Αυτοί που ισχυρίζονται ότι άσκησα κάποιο είδος κριτικής: «Όσοι ισχυρίζεστε ότι ασκώ κριτική στο Rings of Power σημαίνει ότι είστε ρατσιστές, και μάλιστα εμφανίζεστε ως ρατσιστές της ντουλάπας»

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power με την κυκλοφορία του διάγεραψε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία. Μάλιστα τα πρώτα στατιστικά μιλούν για ρεκόρ στην ιστορία του Amazon Prime Video.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία βασίζεται στο The Lord of the Rings, έκαναν πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες σε 240 διαφορετικές χώρες του πλανήτη. Ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα, η σειρά του Amazon κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 25 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πρόκειται, για την μεγαλύτερη πρεμιέρα που έχει καταφέρει οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία στα 15 χρόνια που είναι διαθέσιμο το Amazon Prime Video.

Η πλοκή του The Rings of Power
Η σειρά καλύπτει διάφορες ιστορίες και περιγράφει τη ζωή όλων των ηρώων. Ξεκινά από τα ορυχεία των νάνων και φτάνει μέχρι και τις πολιτικές στα βασίλεια των ξωτικών. Τα σχέδια της Amazon θέλουν τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Πηγή: protothema.gr