«Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου»: τα Coffee Berry στηρίζουν τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Φέτος, στην Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, τα Coffee Berry του Ομίλου ΖΟΡΠΑΣ ενισχύουν την προσπάθεια και το έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Μπορεί ένας καφές να βελτιώσει τη ζωή μας; Μπορεί, όταν αυτός είναι Cοffee Berry. «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου». Και φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ αποτέλεσε το «όχημα» για να διαδοθεί, να μεγαλώσει το μήνυμα της αγάπης, της στήριξης και της συμπαράστασης. Για να βοηθήσει τους μικρούς «ήρωες» του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» – ενός συνδέσμου που εδώ και 25 χρόνια έχει πλήρως αφοσιωθεί στο να κάνει τη ζωή τους καλύτερη, ποιοτικότερη – να εκπληρώσουν τα δικά τους όνειρα. Τα Coffee Berry ήδη πραγματοποίησαν την πρώτη ευχή ενός παιδιού… Κι αυτό είναι μόλις η αρχή.

 Πώς; Μέσα από την ενέργεια «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου», μια δράση που μέρα με τη μέρα δυναμώνει και φτάνει σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου, στο νέο κατάστημα Coffee Berry στην Λευκωσία (Λεωφ. Μακαρίου Γ. 9, Severis Building), με μια «γιορτή» που ετοιμάστηκε από τα Cοffee Berry. Μουσική, ένα διαδραστικό photobooth όπου το κοινό μπορούσε να φωτογραφηθεί με το ειδικά σχεδιασμένο για την ενέργεια, ποτήρι και να μοιραστεί την φωτογραφία του στα κοινωνικά δίκτυα… και φυσικά ο καλύτερος καφές, συνόδευε όλους τους καλεσμένους. Εκ μέρους των Coffee Berry μίλησε η κa. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς και εκ μέρους του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ο κoς. Γιώργος Πενηνταέξ, Πρόεδρος του συνδέσμου. Μίλησαν για το αξιόλογο έργο που  επιτελεί ο σύνδεσμος αλλά και την σημαντικότητα της συνεργασία τους.

Στην εκδήλωση, η οποία ήταν ανοικτή για το κοινό, παρευρέθηκαν συνεργάτες των Coffee Berry, του ομίλου ΖΟΡΠΑΣ, του συνδέσμου Ένα Όνειρο Μια Ευχή και όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, βοηθώντας έτσι στην διάδοση του μηνύματος και του μοναδικού ποτηριού, που δημιουργήθηκε από τα όνειρα των παιδιών του Συνδέσμου.

Ένα θερμό ευχαριστώ από τα Coffee Berry σε εσάς, που συνεχίζετε να στηρίζετε την ενέργεια και να μοιράζεστε το μήνυμά μας, μέσα από τις δικές Instagram αναρτήσεις σας!