«Έπαθα μια κρισάρα πανικού on air. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί»

Πάνος Μουζουράκης: Η κρίση πανικού στον Χατζηνικολάου και η αντίδραση του on air

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή του Σκαι. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει on air ένα επικό σκηνικό με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στην εκπομπή, «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά την κρίση πανικού που έπαθε όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Πριν ένα μήνα είχα κρίση πανικού και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, με ξαναγαργαλά λίγο. Έπαθα μια κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου. Έβγαινα μέσω Skype για να μιλήσω για τον Σάκη Ρουβά. Εκεί σε έχουν στο Skype για εικόνα και για τον ήχο σε έχουν στο τηλέφωνο. Είχα προετοιμαστεί, βγαίνω στον αέρα, μιλάω μιλάω και κάποια στιγμή μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού λέει τι κάνεις, θα παρεξηγηθείς που μιλάς τόσο πολύ. Μου λέει δεν έχουμε φρένα και θα τρακάρουμε. Με το που μου το λέει, αρχίζει να χτυπά η καρδιά μου δυνατά και σηκώνομαι από την καρέκλα. Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα».

Και πρόσθεσε:«Κάθομαι ξανά κι η καρδιά δεν ηρεμούσε με τίποτα. Κι είπα κοίταξε τι θα κάνεις. Θα τελειώσεις αυτήν την ιστορία που λες τώρα, δεν είναι πολύ αστεία και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι γιατί θα μείνεις μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί. Έκλεισα τη σύνδεση κι ακούω τον Χατζηνικολάου μέσα στο αυτί μου γιατί δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει έλα νόμιζα ότι έκλεισες το Skype».

πηγή: Reporter