Επίσημα στο Γκίνες ο ταχυδακτυλουργός Δημήτρης Λιοτατής (φωτος)

Φωτογραφίες – Με ποτήρια στο κεφάλι έκανε ζογκλερικά – Έγινε η απονομή του βραβείου

Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες συμπεριλαμβάνεται και επίσημα πλέον, το όνομα του ταχυδακτυλουργού Δημήτρη Λιοτατή, ο οποίος κατάφερε να καταρρίψει ρεκόρ έχοντας στο κεφάλι του ποτήρια και ταυτόχρονα έκανε ζογκλερικά.

Όπως είχε δηλώσει στην OffsiteNews ο Δημήτρης Λιοτατής, κατάφερε να τοποθετήσει στο κεφάλι του συνολικά 8 ποτήρια και ταυτόχρονα με 3 κορίνες έκανε ζογκλερικά. Το ρεκόρ όπως μας είπε, είχε διάρκεια 3 λεπτών και 12 δευτερολέπτων. 

1

Η εκδήλωση για κατάρριψη του ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου του 2021 στο μικρό αμφιθέατρο στο Μόλο Λεμεσού.

2

Ενάμιση χρόνο μετά, και κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της Γιορτής του Κρασιού, μπροστά σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, έγινε η απονομή του βραβείου στον Δημήτρη Λιοτατή, από τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη και τον Αντιδήμαρχο Νεόφυτο Χαραλαμπίδη.

3

4

Εντυπωσιακό Illusion Magic Show

Στο μεταξύ κατά την τελετή λήξης της Γιορτής του Κρασιού, η μεγάλη οικογένεια ταχυδακτυλουργών Λιοτατή, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, μικρούς και μεγάλους, με ένα illusion Magic Show. 

5

Σημειώνεται πως η παράσταση πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του Ανδρέα Λιοτατή. 

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λεμεσού, το Δημοτικό Συμβούλιο, η πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής καθώς και προσωπικότητες της πόλης της Λεμεσού.

6

7

8

8

πηγή: Offsite