Επιτυχές το πρώτο Pop Up Talks: Ιστορίες που Εμπνέουν

Ένα απόγευμα γεμάτο έμπευση

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσημη πρώτη διοργάνωση του Pop Up Talks, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 6 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο Αργάκας.

Η εκδήλωση, προσέλκυσε πάνω από 100 συμμετέχοντες από την Αργάκα και τις γειτονικές περιοχές που επιβεβαιώνει τη δίψα των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών για περισσότερα πνευματικά ερεθίσματα.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές Γιώργος Ζερβίδης, Δρ. Ξένια Λοϊζίδου, Ανδρέας Μεσαρίτης & Δρ. Μυρτάνη Πιερή μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες, τις δικές τους ιστορίες για τη συναισθηματική νοημοσύνη, την πραγματική ευτυχία, τον αθλητή υγείας και τη μαγεία της επιστήμης που κρύβουμε μέσα μας.

Η πρώτη εκδήλωση Pop Up Talks χαρακτηρίστηκε από μια ζεστή ατμόσφαιρα μάθησης και δέσμευσης, ενώ προσέλκυσε μια διαφορετική ομάδα συμμετεχόντων, όλοι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τα βάθη της προσωπικής ανάπτυξης και της γνώσης.

Η επιτυχία της πρώτης αυτής πρωτότυπης διοργάνωσης βασίζεται στους υποστηρικτές και εθελοντές του, που με τη σημαντική συμβολή τους η ιδέα μετατράπηκε σε ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση.

Yποστηρικτές ήταν οι SeaTecHub, Aκτή και PlusPrint. PR Sponsor ήταν η εταιρεία MSPS Cyprus.

Τη διοργάνωση στηρίξαν με τη συμμετοχή τους οι κοινότητες: Πόλη Χρυσοχούς, Νέο Χωριό, Αργάκα, Γιαλιά, Αγία Μαρίνα, Νέα Δήματα και Πωμός

Το δεύτερο PopPup Talks με ακόμη περισσότερες “Ιστορίες Έμπνευσης” θα ακολουθήσει σύντομα!

Facebook: https://www.facebook.com/popuptalks/

Instagram: https://www.instagram.com/popup.talks/