Επιβάτης κλώτσησε εν ώρα πτήσης το παράθυρο για να κατέβει!

Αμόκ έπαθε ένας επιβάτης εν ώρα πτήσης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να σπάσει το παράθυρο προκειμένου όπως είπε να… «κατέβει».

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται ένας επιβάτης να κλωτσάει το παράθυρο ενός αεροπλάνου που πετάει από το Πακιστάν στο Ντουμπάι. Το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Η αστυνομία συνέλαβε και απέλασε τον επιβάτη κατά την άφιξη μετά την προσγείωση της πτήσης PK-283 της Pakistan International Airlines στο Ντουμπάι από την Πεσαβάρ την περασμένη Τετάρτη.

Προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν

Στο βίντεο, το προσωπικό προσπαθεί να ηρεμήσει τον επιβάτη που χτυπούσε και κλωτσούσε τα καθίσματα, προκαλώντας θόρυβο και αναστάτωση στους άλλους επιβάτες. Προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν λέγοντας του να μην κάνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα μετά την απογείωση και επέμενε να επιστρέψει στο Πακιστάν. Αλλά το αεροπλάνο είχε ήδη απογειωθεί και γινόταν όλο και πιο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αφού έγινε πιο επιθετικός, ο πιλότος επικοινώνησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του Ντουμπάι για να παραδώσει τον επιβάτη στις αρχές.

πηγή: OMEGALIVE