Την Τετάρτη 28 Ιουνίου παίρνουμε το ποδήλατο μας και βολτάρουμε στους δρόμους της Λευκωσίας για ένα κόσμο χωρίς ουσίες!
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του Έργου «Sοlidarity Network Nicosia Ιn Action-NicInAct» σε συνεργασία με το Προληπτικό Πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας «Εξελίξις» των Nοσηλευτικών Yπηρεσιών του Yπουργείου Yγείας και τον Ποδηλατικό Όμιλο «Ποδηλάτες Λευκωσίας» διοργανώνουν την δράση «Ποδηλατώ για ένα κόσμο χωρίς ουσίες».
Η πιο πάνω δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της χρήσης και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, 26 Ιουνίου 2023.
Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ποδηλασία, θα υπάρξει μικρή ομιλία για πληροφόρηση και ενημέρωση περί της Παγκόσμιας ημέρας κατά των ουσιών εξάρτησης.
📍 Χώρος Συγκέντρωσης: Χώρος στάθμευσης “Κολοκάση”
📅 Ημέρα: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023
🕛 Ώρα συγκέντρωσης: 19:45 (ξεκινούμε στις 20:00 ακριβώς)
Θα γίνει γύρος στο κέντρο της παλιάς πόλης και στη συνέχεια σε διάφορες περιοχές της μείζονος Λευκωσίας.
Σημείο τερματισμού, ο χώρος στάθμευσης “Κολοκάση”.
Για πληροφορίες κάνε κλικ εδώ