Έργα σε δρόμους της Λευκωσίας την Κυριακή – Όλες οι πληροφορίες

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής κτιστής νησίδας καθώς και για όλη την απαραίτητη οριζόντια και κάθετη σήμανση στην συμβολή των οδών Επαμεινωνδα – Αλάσιας – Πέντε Πηγαδίων – Γοργίου, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λευκωσίας.

Λόγω των εργασιών, κλειστή θα είναι η οδός Αλάσιας, από τη συμβολή της με την οδό Αγαπήνωρος και από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Αραούζου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της οδού Αλάσιας (μέρος της θα είναι ανοικτό στην κυκλοφορία) και της οδού Αγαπήνωρος.

Κλειστή θα είναι η οδός Επαμεινώνδα, από τη συμβολή με την Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ και από τη συμβολή με την οδό Μιχαλή Κάσσιαλου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της Λεωφόρου Τζων Κέννεντυ.

Κλειστή επίσης, θα είναι η οδός Πέντε Πηγαδίων, από τη συμβολή με την οδό Πηνελόπης Δέλτα. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της οδού Πηνελόπης Δέλτα και της οδού Πέντε Πηγαδίων (μέρος της θα είναι ανοικτό στην κυκλοφορία).

Οι επηρεαζόμενοι δρόμοι θα δοθούν στην κυκλοφορία με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών.