Αισχροκέρδια… παντός καιρού

Καταρχάς να σας ευχηθώ καλή αρχή και κάθε καλό σε αυτή σας την προσπάθεια, που πραγματικά κάνει την διαφορά στο χώρο του διαδικτύου. 

Είναι μια καλή ευκαιρία η δυνατότητα που μας δίνετε, να μπορεί ο καθένας να εκφράσει αυτό που νιώθει ή τον προβληματίζει.

Αυτό όμως που με προβληματίζει εμένα κατακαλόκαιρα, είναι το γεγονός ότι για να πάει κάποιος στη παραλία για μια βουτιά, να δροσιστεί, πρέπει δυστυχώς να έχει βαρετό το πορτοφόλι.  Ναι, αισχροκέρδια σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο που βιώνουμε λίγο ή πολύ όλοι μας.

Μα αν είναι ποτέ δυνατόν, να μπορεί ο κάθε αναίσθητος, για να μην μπω σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς, να μπορεί να εκμεταλλεύεται τόσο φανερά τον κοσμάκι που προτιμάει παραθαλάσσιες περιοχές.

Εννοώ για τις απίστευτες τιμές που συναντάει κανείς στα περισσότερα παραθαλάσσια καφεστιατόρια του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας. Αν δίψασες και χρειάζεσαι ένα αναψυκτικό να δροσιστείς σε αυτό τον καύσωνα τότε πρέπει να πληρώσεις €4.90. Αν σε έπιασε και καμιά λιγούρα με τόσες βουτιές, ε τότε για ένα κλάμπ σάντουιτς οφείλω να σου ομολογήσω ότι πρέπει  να πληρώσεις το ποσό των €24.00. Δηλαδή ένα 30ευρω το άτομο δεν τη γλιτώνετε και σκεφτείτε ε, μόνο φαΐ και αναψυκτικό. Και δεν αναφέρομαι σε πιο ακριβά μπαρ παραθαλάσσια καφέ, αλλά σε εστιατόρια του τύπου πλαστική καρέκλα και πλαστικό ποτηράκι…!!

Κι όμως το έζησα και αυτό.!! 

Αστεία αστεία αλλά τι να πουν και οι οικογενειάρχες που για πάνε την φαμίλια μια βόλτα παραθαλάσσια χρειάζεται και ένα κονδύλι. 

Τελικά κατέληξα ότι το καλύτερο είναι όλοι ταπεράκι με φαγητό φρούτα και ότιδήπωτε άλλο home made και φύγαμε για παραλία.

Ε μα θα σκάσουμε;;