Εταιρεία δίνει $78.000 σε όποιον δοκιμάζει γλυκά

Οι αιτήσεις απευθύνονται ακόμη και σε παιδιά ηλικίας 5 ετών, αρκεί βέβαια να υπάρχει συναίνεση από τους γονείς

Θα δεχόσασταν να σας πληρώνουν για να δοκιμάζετε σοκολάτες;

Αυτό ακριβώς επιθυμεί να κάνει η καναδική εταιρεία γλυκών Candy Funhouse, η οποία ζητάει έναν υπάλληλο, προκειμένου να δοκιμάζει από μπάρες σοκολάτας έως ζελεδάκια κι άλλα γλυκίσματα. Κι όλα αυτά, δουλεύοντας από το σπίτι και λαμβάνοντας 78.000 δολάρια (100.000 δολ. Καναδά) ετησίως.

Πέραν της δοκιμής, βέβαια, ο τυχερός υπάλληλος θα έχει και ορισμένα άλλα καθήκοντα. Όπως να συμβουλεύει τη διοίκηση για τα προϊόντα, να δίνει οδηγίες στο κέντρο δοκιμών και να… απολαμβάνει τα γλυκά.

Όσον αφορά τον αριθμό των κομματιών σοκολάτας που θα πρέπει να δοκιμάζει κάθε ημέρα, αυτός υπολογίζεται σε… 117. Ένα εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος, το οποίο απαιτεί γερό στομάχι.

Σύμφωνα με το CNN, από τον Ιούλιο έως σήμερα έχουν υποβληθεί αρκετές χιλιάδες βιογραφικά. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jamal Hejazi, μάλιστα, δηλώνει έκπληκτος από τον αριθμό των αιτήσεων.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι αιτήσεις απευθύνονται ακόμη και σε παιδιά ηλικίας 5 ετών, αρκεί βέβαια να υπάρχει συναίνεση από τους γονείς.

Η Candy Funhouse, η οποία εδρεύει έξω από το Τορόντο, διευθύνεται από τέσσερα αδέρφια, των οποίων οι γονείς είχαν ένα κατάστημα με ντόνατς.

«Ο αδερφός μου, Μο, ίδρυσε την εταιρεία το 2018 και η μητέρα μου ήταν η Νο.2 υπάλληλος» τονίζει ο Hejazi, ο οποίος μαζί με τα δύο νεότερα αδέρφια του εισήλθαν στην επιχείρηση αργότερα. Μέχρι και σήμερα το 90% της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια.

Οι πωλήσεις το 2021 έφθασαν στα 15 εκατ. ευρώ. Καθ’ όλου άσχημα δηλαδή.  Σήμερα, η εταιρεία ετοιμάζεται για το Χαλοουίν, το οποίο αποτελεί μια χρυσοφόρο περίοδο. Πέρυσι, για παράδειγμα, οι πωλήσεις στο συγκεκριμένο διάστημα του έτους έφθασαν στο 40% του συνολικού τζίρου.  

πηγή: newmoney.gr