Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022

H Cablenet στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Χορηγός Επικοινωνίας, μετέδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ζωντανά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports την Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων για το έτος 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα ‘ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’.

Η βραδιά που θεσμοθετήθηκε και καθιερώθηκε από το 1985, φέτος ήταν αφιερωμένη στον «Αθλητή Πρότυπο» και επιβράβευσε τις προσπάθειες πέραν των 70 νεαρών αθλητών/τριών αναγνωρίζοντας έτσι τον αγώνα τους για διάκριση κατά την περσινή χρονιά.

Ανώτατη Τιμητική Διάκριση δόθηκε στον κορυφαίο άλτη Κυριάκο Ιωάννου ο οποίος «πέρα από όσα υπέροχα προσέφερε στον αθλητισμό μας, αποτελεί και αυθεντικό πρότυπο για τους νέους αθλητές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Εκ μέρους της Cablenet παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννος Μιχαηλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «οι νέοι αθλητές είναι οι άνθρωποι που μας σπρώχνουν πιο μπροστά, πιο μακριά, πιο ψηλά και χρήζουν όλης της στήριξης και συμπαράστασης από όλους μας. Οι ιστορίες των παιδιών αυτών είναι γεμάτες πάθος, θυσίες αλλά και πάρα πολλά εμπόδια και είναι εδώ που όλοι ερχόμαστε για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να σπρώξουν πραγματικά όλη την Κυπριακή κοινωνία μπροστά. Αυτός είναι και ο σκοπός της βοήθειας από την Cablenet που δημιούργησε το κανάλι Cablenet Sports3 για να προβάλλει αυτά τα παιδιά».

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης: 

Cablenet For a Better Life