Έτσι γράφτηκε η τραγωδία στην λεωφόρο Σαλαμίνος με θύμα τον 26χρονο Sunny

Τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου ατυχήματος που συνέβη γύρω στις 21:50 χθες το βράδυ στη λεωφόρο Σαλαμίνος στη Λευκωσία, με θύμα τον 26χρονο διανομέα φαγητού Md Sunny Hossen από το Μπαγκλαντές, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές και ζητούν πληροφορίες από πολίτες για διαλεύκανση των αιτιών της τραγωδίας.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη στη λεωφόρο Σαλαμίνος με κατεύθυνση τη λεωφόρο Στασίνου και συνεπιβάτες ακόμη δύο νεαρά πρόσωπα, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος.

Ο Υπαστυνόμος του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Τάσος Ασιήκκης ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι κατά το δυστύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ένας από τους επιβάτες που επέβαιναν στο όχημα της νεαρής οδηγού.

“Όταν η οδηγός έφτασε στην ελεγχόμενη με φώτα τροχαίας διασταύρωση με τις οδούς Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Ευγενίας Θεοδότου, επιχείρησε στροφή δεξιά προς την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το θύμα. Στη συνέχεια, η οδηγός συνέχισε την πορεία της με δεξιά κατεύθυνση και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που βρισκόταν σταματημένο εν αναμονή της τροχαίας κίνησης.”

Ο κύριος Ασιήκκης ανέφερε ότι αντικείμενο των ερευνών αποτελεί εάν το θύμα έφερε κράνος ασφαλείας που εντοπίστηκε στη σκηνή του θανατηφόρου ατυχήματος και εάν οδηγός και επιβάτες του οχήματος έφεραν ζώνες ασφαλείας.

“Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460.”

Ο Υπαστυνόμος είπε ότι όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται για το δυστύχημα και εξήγησε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα για τον λόγο που η οδηγός συνέχισε την πορεία της.

πηγή: alphanews.live