Έβγαλε φωτογραφία την ώρα της επίθεσης ο 43χρονος διανομέας

Το γεγονός ότι κατάφερε να βγάλει φωτογραφίες, την ώρα που δέχονταν επίθεση από 15 νεαρά πρόσωπα, οδήγησε την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού να φτάσει στα ίχνη του 27χρονου υπόπτου.

Ο λόγος για 43χρονο Πακιστανό οποίος μαζί με άλλους συμπατριώτες του δέχθηκαν επίθεση από νεαρούς μεσάνυκτα του περασμένου Σαββάτου σε πάρκο της περιοχής Αγίου Ιωάννη. Νωρίτερα, ένας εκ των αλλοδαπών είχε πέσει θύμα ληστείας από ομάδα τεσσάρων ανήλικων οι οποίοι έκαναν παραγγελία φαγητού με σκοπό να κλέψουν τα φαγητά και να μην πληρώσουν.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο πέντε ημερών με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Κληρίδη, να μην φέρει ένσταση στο αίτημα κράτησης.

Ο νεαρός ανακρινόμενος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ο «Φ» τον 27χρονο ύποπτο φαίνεται να τον καίνε φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό τηλέφωνο του ο 43χρονος κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην Οδό Γιλτίζ στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος από το Πακιστάν προσήλθε την περασμένη Τρίτη εκ νέου στο ΤΑΕ Λεμεσού και σε συμπληρωματική του κατάθεση ανέφερε ότι μετά από πληροφορία που έλαβε, εντόπισε στο Facebook, τον λογαριασμό του υπόπτου και από τον έλεγχο που έκανε τον αναγνώρισε ως ένα από τα πρόσωπα τα οποία απεικονίζονται στις φωτογραφίες που παρέδωσε στο ΤΑΕ Λεμεσού και που τους είχαν επιτεθεί.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ενώ εξακολουθούν να αναζητούνται 10 πρόσωπα. Επίσης, έχουν διενεργηθεί έξι έρευνες και τέσσερις αναγνωριστικές παρατάξεις.

πηγή: Philenews