ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ η κατάσταση του 30χρονου μοτοσικλετιστή, πως έγινε το τροχαίο

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10 το πρωί στα φώτα τροχαίας Χαρίλαου Τρικούπη στη Λάρνακα, τραυματίστηκε κρίσιμα 30χρονος μοτοσικλετιστής, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, φορτηγό όχημα που οδηγούσε κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας στο δρόμο από κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς Λάρνακα, φθάνοντας στα φώτα Τροχαίας με την οδό Χαρίλαου Τρικούπη, φέρεται να εκδήλωσε την πρόθεση του να εισέλθει δεξιά στην προαναφερόμενη πάροδο.

Κατά τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού ξεκίνησε να εκδηλώνει την πρόθεση του και να στρίβει προς την πάροδο, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 30χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος κινείτο από Λάρνακα προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε στο πίσω αριστερά πλευρό του φορτηγού.

Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.