Έξαλλη η Ειρήνη: Εγκλωβισμένη στο χάος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.. χωρίς αποσκευές

Σκηνές απόλυτου χάους παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης λόγω των πολύωρων καθυστερήσεων αλλά και των ακυρώσεων των πτήσεων διαφόρων αεροπορικών εταιρειών λόγω έλλειψης προσωπικού.

Θύμα μιας τέτοιας κατάστασης έπεσε και η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Συγκεκριμένα, εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης βρίσκεται ολόκληρη η εξαμελής ομάδα της Βουλής των Αντιπροσώπων η οποία ταξίδευε για να παρευρεθεί από χθες στην ετήσια σύνοδο της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη η οποία διεξάγεται στο Μπέρμιχαμ.

Μέσα από αναρτήσεις της στο facebook, η κ. Χαραλαμπίδου, σχολίασε το χάος που επικρατεί στο αεροδρόμιο, κάνοντας αναφορά για εξαθλίωση.

«Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης! Αν αυτά που ζήσαμε εδώ σήμερα γινόταν στην Κύπρο θα μας έκαναν θέμα! Εδώ δεν είναι Γερμανία είναι χώρα τριτοκοσμική ! Δεν είναι απλά χάος ! Είναι εξαθλίωση ! δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει να δώσει μια πληροφορία ούτε καν με αυτοματοποιημένο τρόπο ! Γι αυτό μην τολμήσει κάνεις να πει κάτι ξανά για την Κύπρο!», έγραψε η κ. Χαραλαμπίδου.

Μάλιστα, επιπλέον της ταλαιπωρίας είναι και… η εξαφάνιση των αποσκευών τους.

«Καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης η πτήση μας ακυρώθηκε και πάλι ! Χαμένες και οι βαλίτσες μας !Μην ανεβείτε σε αεροπλάνο ! Όλη η αποστολή για την ΚΣ του ΟΑΣΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ .ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ», έγραψε σε μια άλλη της ανάρτηση.

πηγή: OMEGALIVE